Krea Doe

O wat had ik er zin in! Sinds 7 jaar eens als bezoeker naar KreaDoe.. Na 5 jaar als exposant met onze hobbywinkel in snijfolies en plotterproducten, daarna 2 jaar Corona en 2 kindjes rijker :D.
Met 3 kleine kinderen leek het mij verstandiger om heerlijk een dagje ideeen op te doen voor Studio Koekkoek en tevens ‘gewoon’ weer eens een dagje uit met mijn moeder en zusje. En even geen stand op KreaDoe.
Eenmaal binnen (ging wat stroef wij hadden een uitnodiging van de organisatie en geen ‘normaal’ kaartje. Dit riep natuurlijk om vertraging..) moest ik naar het toilet, hier ging het al meteen mis, ik dook in mijn ‘haast’ zo op het speciale ‘exposanten’ toilet.. oo sorry dames foutje en liep maar weer snel verder.

Heerlijk om in ‘rust’ langs de kramen te lopen en alles in me op te nemen. Vooral ontzettend veel leuke ideeen en tips gezien om weer volop nieuwe producten te ontwikkelen.
(ook mijn tas vol met december kadootjes.. er was veel te veel leuks..)
Het viel me op dat hout producten er in zoveel verschillende soorten en ideeen zijn.. Mijn horizon is ongelofelijk veel breder geworden, al dacht ik dat ie niet zo smal was.

Tijd voor een lunch! Ja als exposant heb ik die dagelijks gemist, was blij als ik een pak koekjes had kunnen weg snoepen tussen de bedrijven door..
Wat kun je heerlijk eten zeg in de Jaarbeurs, daar hebben we dan ook echt tijd voor vrij gemaakt.

De dag hebben we afgesloten met een heerlijke wafel en een koud biertje, die was meer dan verdiend. Nog even de organisatie gedag gezegd en bedankt voor de uitnodiging en de informatie voor een stand komende editie meegenomen. Hier gaan we rustig over nadenken hoe en of het haalbaar is met onze thuissituatie.
Rustig lopen naar de trein weer terug.

Voor de Kerst periode bruisen we weer van ideeen en de kerst categorie gaat spoedig gevuld worden.
Denk aan kerstballen, hangers, DIY stickers, mokken, slingers, onderzetters, kerststalletje, kerstlichtjes, aftelblokken, tafelschikking, kussen, raamdeco, slab in stijl etc.
Alles met mogelijkheid tot personaliseren.

Ik heb weer ontzettend veel zin om aan de producten te werken.

Liefs Paulien.