Goede doel

Heerlijk avondje is gekomen… hoe is dat bij jullie? Genieten jullie ook zo van die blije bekkies als ‘de zak’ is gekomen?

Helaas is dit niet voor ieder gezin vanzelfsprekend.. Het vloog me aan dat ik hoorde dat er helaas zoveel aanmeldingen binnenkomen bij stichting Heerlijk Avondje..
Heerlijk Avondje is een stichting die Sinterklaaspakketten verzorgd om een magische Sinterklaasavond te kunnen vieren met de kinderen.. Want: O lieve Sint Nicolaas kom ook eens bij mij, en rijdt dan niet stilletjes ons huisje voorbij..

Het gevoel dat er kinderen zijn die op Sinterklaasavond zitten te wachten.. Zou die goede Sint wel komen.. maar de Sint komt niet.. het verdriet.. de emotie.. ik kon hem voelen
Het gevoel bij de ouders om het niet te kunnen opbrengen.. het gevoel van eenzaamheid en verdriet bij de kinderen

Hier moesten we duidelijk iets mee!
Wij gaan deze stichting steunen! Er is al een startbedrag overgemaakt, en wij hebben een actieproduct: ieder actiezakje pepernoten zorgt voor een euro op de rekening van stichting Heerlijk Avondje! en tevens doneren wij een bedrukt gevuld zakje bij iedere verkoop.

Nu kunnen we met een beter gevoel verder met het produceren en verkopen van onze veel te leuke Sinterklaas producten!

Wij hopen nog veel te kunnen sponsoren en wij hopen uiteraard ook op vrijwillige donaties richting de stichting, wij kunnen hier evt in bemiddelen.
Hulp is meer dan nodig om zoveel mogelijk gezinnen van zon prachtig pakket te kunnen voorzien.

Liefs Simone en Paulien

stichting Heerlijk Avondje staat voor:

Sinterklaas voor ieder kind! Want ieder kind verdient een zorgeloze jeugd vol magie en mooie herinneringen.
 
In Nederland leven 277 duizend kinderen in gezinnen met een inkomen onder de armoedegrens (bron NJI).
 
Wij willen deze kinderen ook mee laten doen. Heerlijk kind zijn en net als al hun vriendjes en vriendinnetjes mee kunnen praten over hun heerlijk avondje. Een kind moet gewoon kind kunnen zijn. In samenwerking met heel veel sponsoren en donateurs verzorgd stichting heerlijk avondje pakjes avonden voor arme gezinnen.
 
De cadeauboxen zijn voorzien van cadeaus, kleding/schoenen, eten en drinken, versiering en een persoonlijke brief van de Sint.