Over 't Knutselkamertje

Over Knutselkamertje

't Knutselkamertje is een winkel met creatief karakter.

 

't Knutselkamertje is 19 maart 2010 begonnen als kleine webwinkel; als hobby van de oprichters. In de loop der jaren is deze hobby gegroeid, ook de klantenkring en de vraag naar creatieve materialen bleef groeien.

't Knutselkamertje kreeg in 2012 een gezellig ingerichte afhaalruimte / showroom om iets meer creativiteit kwijt te kunnen, maar kreeg hierdoor ook een royale workshopruimte. Hierbij is het geven van creatieve workshops geboren. De hobby van het verkopen van creatieve materialen blijft groeien en ook het geven van de workshops begint steeds meer onder de aandacht te raken.

In 2013 kreeg 't Knutselkamertje de unieke kans om een winkelpand te betrekken aan de Hout 59a te Hem. Deze kans hebben wij als oprichters van 't Knutselkamertje niet laten schieten en met beide handen aangepakt. Na heel veel werk te hebben verzet hebben wij van een schuur een gezellig creatief winkeltje weten te maken.

Wij merken dat het animo toeneemt, de klantenkring blijft groeien; de winkel groeit mee. 't Knutselkamertje probeert continu aan de vraag van haar klanten te voorzien; hierdoor is het assortiment iets verschoven en uitgebreid tot een mooi royaal assortiment met voor een ieder wat wils.

Sinds begin 2014 zijn wij blij dat wij ook PIN betalingen kunnen accepteren in onze winkel.

Inmiddels zijn wij als Hobbywinkel 't Knutselkamertje 3 middagen in de week geopend en hebben wij ook echt werk kunnen maken van onze grote hobby.
Deze winkel in Hem wordt met veel plezier en passie gerund.

't Knutselkamertje is continu in beweging.

 

De komende periode willen wij vooral het assortiment van Silhouette uitbreiden.
Sinds augustus 2014 zijn wij Silhouette Dealer geworden en willen dit assortiment in zijn volledigheid kunnen aanbieden.

De collectie Vinyl en Flexfolie breidt zich momenteel ook snel uit.

Onze kracht is en blijft onze creativiteit en passie voor deze grote hobby (een winkeltje runnen)

Wij willen weer veel gezellige workshopmiddagen en avonden gaan organiseren.

Voor kleine en of grote groepen. Varierend van kaarten maken en stempelen tot home decorations als kransen en seizoensgebonden creativiteit!

Ook organiseren wij gezellige creatieve kinderpartijtjes, bent u hierin geinteresseerd neem dan even contact met ons op.

Zie voor onze data de agenda boven in de paarse balk, voor ideen kunt u workshops aanklikken links in het menu.

Zoekt u iets speciaals en ziet u het niet op onze website?

Neem dan even contact met ons op; waarschijnlijk kunnen wij dit voor u bestellen.


Aanmelden
Neem contact met ons op


Kuin Creative ('t Knutselkamertje)
de Hout 59a
1607HB Hem
0228-527741
info@knutselkamertje.nl

Algemene voorwaarden